ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΦΕΔΕΡΙΚΟ ΓΚΑΡΘΙΑ ΛΟΡΚΑ – 2015

Η ομάδα μας φέτος αντιμετωπίζει μια πρόκληση. Μια πρόκληση να αναμετρηθεί με το δράμα και το όνειρο, το πάθος και τη φαντασία. Ελάτε κοντά μας για να βοηθήσετε αυτή την πρόκληση να γίνει παράσταση.

Σας περιμένουμε, 20-22, 27-29 Μαρτίου και 3-5 Απριλίου 2015 στο αμφιθέατρο του 1ου Δημ. Σχ. Πεύκων στις 9:00 μ.μ.

 

Ένα έργο διαφορετικό, ένα ποιητικό δράμα, ένα παραμύθι, ένα όνειρο…

Ένας νέος αποφασίζει να παντρευτεί τη γυναίκα που επιθυμεί. Εκείνη δέχεται. Ωστόσο τη μέρα του γάμου τους εμφανίζεται και πάλι ο παλιός της αγαπημένος, ο Λεονάρντο και η νύφη φεύγει μαζί του. Ο γαμπρός δεν έχει άλλη επιλογή. Κυνηγάει το παράνομο ζευγάρι μέσα σε μια νύχτα όπου η φύση οργιάζει. Όντα μαγικά αναλαμβάνουν δράση και οδηγούν τους ήρωες στο κυνήγι του πεπρωμένου τους…

Ο “Ματωμένος γάμος” είναι το αριστούργημα του Λόρκα. Είναι μια ποιητική σπουδή για τον έρωτα και το θάνατο. Στο έργο η ποίηση συναντά τη σκληρότητα και το πάθος την απόγνωση. Σ’ ένα τόπο που εξορίζει την επιθυμία και τη διαφορετικότητα, το πάθος για ζωή θα βρει τρόπο να εκφραστεί και να παρασύρει στον όλεθρο όσους αρνήθηκαν τη φωτιά που καίει μέσα τους. Πρόκειται για ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή τον πιο αμείλικτο δαίμονα, τον έρωτα.

Ακονίστε τα όνειρά σας για να νικήσουμε την πραγματικότητα…